Εταιρεία

makis finalΉταν το 2008 όταν αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση χειροποίητου παγωτού. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα παγωτό που θα άφηνε ικανοποιημένο έναν γευσιγνώστη αλλά και μια μανούλα που θα ήθελε να είναι ήσυχη ότι δίνει στο παιδί της το καλύτερο. Αυτός ήταν ο σκοπός. Ο τρόπος από την άλλη ήταν μόνο ένας. Το μεράκι!

Ξεκινήσαμε με όλες τις γνωστές γεύσεις, με πολύ προσπάθεια ώστε η κάθε μία να είναι άψογη. Και ξαφνικά σκεφτήκαμε! Γιατί να μη φτιάξουμε ένα αλμυρό παγωτό; Έτσι δημιουργήθηκε το “παγωτό τζατζίκι”. Οι πελάτες ενθουσιάστηκαν, αλλά συγχρόνως μας ζητούσαν και κάτι για να το συνδυάσουν. Δεύτερη λοιπόν απόπειρα, αλκοολούχο “παγωτό ούζο”! Αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Ακολούθησαν πολλές αλμυρές γεύσεις όπως: “παγωτό φέτα με μέλι”, “παγωτό πιπεριά Φλωρίνης”, “παγωτό μπουγιουρντί” και πολλά αλκοολούχα όπως: “παγωτό μπύρα”, “παγωτό ρετσίνα”, “παγωτό ουίσκι”, “παγωτό τούμπα-libre”, αλλά και κρέμες με μοναδικές γεύσεις. “Παγωτό μπουγάτσα”, “παγωτό καζάν ντιπί”, “παγωτό φραπέ”, “παγωτό ταούκ κιοκσού με κοτόπουλο”, μέχρι και “παγωτό με πούρο Αβάνας”! Γεύσεις που σήμερα φτάνουν τις 200 και τακτικά εναλλάσσονται στη βιτρίνα μας.

Ο στόχος ωστόσο είναι πάντα ένας! Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών. Οι χειροποίητες γεύσεις του Pagoseto παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο μας με φρέσκο γάλα από πρότυπη γαλακτοκομική μονάδα της Θεσσαλονίκης, αληθινά φρούτα και όχι τυποποιημένα σιρόπια, βανίλια από Μαδαγασκάρη, φιστίκι από την Αίγινα, σε ελεγχόμενες ποσότητες με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Η εξέλιξη; Γνωστές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης καθώς και τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, όπως το BBC και η DW, ανέδειξαν την αγάπη, το πάθος και την προσπάθεια μας πολλών χρόνων στην αγορά με λιανική αλλά και χονδρική πώληση σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά να σας χαρίζουμε πλούσιες και μοναδικές γεύσεις, με βελούδινη υφή.
Με σεβασμό, ο ιδιοκτήτης
Μάκης Παπαδόπουλος